CAFETARIA DIDIM

CAFETARIA DIDIM Al meer dan 20 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1300 beoordelingen
13 mei 2019 om 8:25 De bezorger zou er met zestig minuten zijn, maar het eten kwam na anderhalf uur.
13 mei 2019 om 7:22 Eten was matig, bezorgtijd sneller dan aangegeven
11 mei 2019 om 21:45 Eten was er sneller dan verwacht en heel lekker!
11 mei 2019 om 21:27 Zoals altijd snelste bezorging van Utrecht. Dit maal had ik slechts briefje van 20. Bezorger terug naar restaurant gegaan om te wisselen en het persoonlijk daarna aan me te geven. Top!
11 mei 2019 om 19:35 Prima eten en heel snel bezorgd!
3 mei 2019 om 14:05 Nadat ik had besteld kreeg ik een telefoontje dat het wat langer zou duren ivm met drukte. Heel netjes. Altijd al een top cafetaria geweest !
1 mei 2019 om 19:03 Food was good as always but unfortunately I did not get the drink I ordered... :(
25 apr 2019 om 22:37 Besteld om half 6 voor bezorging om 18:10 uur kreeg melding dat het 18:30 werd en uiteindelijk om 19:08 bezorgd na gebeld te hebben om 18:40 uur. Zaten wel 2 gratis blikjes drinken bij.
23 apr 2019 om 16:17 Lekker warm, smaakt goed en snel bezorgd, bedankt Didim!!
15 apr 2019 om 20:01 Fast and furious...good as always ;)
12 apr 2019 om 21:30 Zoals altijd erg lekker. Eten was nog heet en goed gekruid, bezorging perfect zoals afgesproken.
12 apr 2019 om 18:20 Alles was koud. De pindasaus zat overal behalve in het bakje patat. Broodje van lamsshoarma doordrenkt van het vet. Jammer