CAFETARIA DIDIM

CAFETARIA DIDIM Al meer dan 20 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1829 beoordelingen
13 mei 2021 om 20:54 Als je het verschil tussen een koude tosti en een pizza calzone niet proeft is dit de zaak voor jou. Ook is het een goede oefening in geduld. Wanneer je bijna anderhalf uur wacht wordt dat ook beloond met een lauwe deegflap in een verregende doos.
7 mei 2021 om 20:45 The fries tasted horrible. They tasted weirdly a little like fish. Couldn’t eat them and threw them away. The falafel was good though!
7 mei 2021 om 18:23 1,5 uur m’n eten gewacht. Broodje shoarma karig belegd.
2 mei 2021 om 2:51 Ik had beter een dr.oetker oven pizza bij de appie kunnen halen
1 mei 2021 om 22:49 Top eten top bezorging zoals altijd
30 apr 2021 om 22:18 Lekkerste Turkse pide in town! :))) En fijn dat het altijd sneller wordt geleverd dan aangegeven.
23 apr 2021 om 8:28 Het eten was lekker! Bezorging was super snel. Bedankt en tot snel.
18 apr 2021 om 14:37 Heerlijk!
10 apr 2021 om 20:53 Ten eerste was het eten te koud, Ik zag meer sla dan patat en vlees en het kaas wat te koud, Cola wat ik had besteld was overdatum
8 apr 2021 om 15:55 Was weer erg lekker alleen jammer dat er weinig kaas op zat en bij de grote kapsalon de knoflooksaus vergeten was. Volgende keer beter!
8 apr 2021 om 14:46 Super! Ben fan.
5 apr 2021 om 21:27 Excellent food and service!