CAFETARIA DIDIM

CAFETARIA DIDIM Al meer dan 20 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1471 beoordelingen
30 mrt 2020 om 8:08 Prima eten was goed op tijd bezorgd van wat we hadden aangegeven
29 mrt 2020 om 3:21 De bezorgtijd bedroeg een uur, begrijpelijk door de drukte deze tijd. Maar dan mag je wel verwachten dat het warm en het juiste is. We kregen een pizza zonder de groenten (terwijl deze wel in de omschrijving van de pizza stonden) en alles was koud...
28 mrt 2020 om 21:45 Bezorger hield zich niet aan de afspraken omtrent het virus. Ik had nog extra in de beschrijving gezet, zet het eten voor de deur bel aan en hou afstand. Bezorger bleef voor de deur staan en gaf het eten alsnog zelf aan. Jammer! Eten was overigens goed
17 mrt 2020 om 11:27 Goed en vers eten
16 mrt 2020 om 22:49 Lekkere kapsalon
9 mrt 2020 om 22:43 Lekker gegeten en snelle bezorging !
29 feb 2020 om 17:48 Subliem ja, wat moet ik zeggen Turkische vrienden zijn julie mijne vrienden zijn julie, gaaf perfecte mijn vrienden van begrip tot respect tot respect van smaakontwikkling van smakken van mij, trannen waard prijs waard ‍♀️ Mzhden World
26 feb 2020 om 8:56 Geweldig! Ik belde omdat ik nog een extra frietje erbij wilde bestellen, en als service kreeg ik dat extra frietje zonder te betalen. "Dat komt later wel een keer", zei de vriendelijke man aan de telefoon. Dat is nog eens vriendelijk en goed ver
24 feb 2020 om 8:19 Normaal altijd tevreden. Helaas dit keer koude pindasaus en patat met kipshoarma waarbij patat niet goed gebakken was. Daarnaast was de verhouding patat (heel weinig) en kipshoarma (heel veel) niet goed. Jammer!
21 feb 2020 om 20:03 Altijd goed, snel en vriendelijke bezorgers
19 feb 2020 om 22:53 Echt een aanrader!
15 feb 2020 om 10:35 Slecht qwaliti eeten en doer vor wat jij krygen