CAFETARIA DIDIM

CAFETARIA DIDIM Al meer dan 20 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1708 beoordelingen
22 nov 2020 om 15:30 Het eten kwam een half uur telaat en de keer daarvoor zelfs anderhalf uur. Slechte service dus. Plus ze hadden de telefoon uit de stekker getrokken toen ik ze wilde bellen om te vragen waar het eten bleef.
22 nov 2020 om 11:22 2.5 uur op eten gewacht kan echt niet dit.
22 nov 2020 om 4:12 Bestelling 2.00 geplaatst. En om 3.00 gebeld, aangezien we nog niet hadden ontvangen. ze hadden het druk het zou komen. Om 4.00 nog niets, NOOIT ONTVANGEN! Ongelooflijk slecht!!!!!!!! Ik Wil Nul sterren geven maar dat kan dus niet
21 nov 2020 om 3:49 Dat is echt niet normaal tlaat en niemand heeft doorgegeven
21 nov 2020 om 3:45 Vriendin, ik heb m’n eten nog niet eens en ik mag zeggen wat ik er van vind... DUURT LANG
20 nov 2020 om 19:36 Geen vorkjes
15 nov 2020 om 2:04 Een vrijwel kaasloze kapsalon falafel. Beetje jammer. De falafel zelf was ook superdroog.
14 nov 2020 om 14:07 Weer net als altijd. Heerlijk gegeten !!!!!
12 nov 2020 om 2:18 Calzone zijn niet te eten, er was eigelijk niks goeds aan. Het nu diarree en buikpijn. Waardeloos.
8 nov 2020 om 12:17 Ja gewoon top!!! Prima bezorgtijd, super pizza. Mooie eraan was dat de salami stukjes zo waren gesneden en neergelegd dat ze precies op de slices paste, mooie touch
8 nov 2020 om 10:40 Lekkerste kapsalon
6 nov 2020 om 9:59 Beste kapsalon van Utrecht. Binnen tien minuten stond de bezorger voor de deur. Friet was nog heet. Heerlijk!